«П'ять секунд слави»: Аліна Гросу засвітилася в серіалі Netflix (ФОТО/ВІДЕО)

Telegram-канал опублікував фрагмент із серіалу

На Netflix вийшов кримінальний серіал «Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесі», який заснований на реальних подіях. В американській драмі зіграла й українська співачка та акторка Аліна Гросу, але лише в епізодичній ролі.

На появу українки в серіалі про братів Менендесів звернули увагу користувачі соцмереж. Там опублікували один зі скриншотів Telegram-канал «Що ти знаєш про Бобула?». Там у дописі показали фрагмент із серіалу, в якому з'являється Аліна Гросу.

П'ять секунд слави Аліни Гросу на Netflix. Співачка знялася в серіалі «Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів», - підписали автори каналу.

Співачка розповідала про співпрацю з американською компанією ще у червні цього року, але назву проєкту вона тоді не розсекретила.

- Знімаюся на Netflix. Я щаслива, бо мені це вдалося. Це дуже хороший і цікавий проєкт. Це такий крок на сходинку вище, такими моментами я пишаюся. Я не можу розповідати всі подробиці, бо, звичайно, підписувала контракт. Дуже відомі актори знімаються. Все, що я можу сказати, - розповідала Гросу.

Кримінальна драма «Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів» розповідає про братів Лайла та Еріка Мененденсів, які вбили своїх батьків у Беверлі-Хіллз у 1989 році. У серіалі показані не лише наслідки, а і його передумови жорстокого злочину.

Автори каналу «Що ти знаєш про Бобула?» зазначили, що поява Аліни Гросу у серіалі Netflix – «класна історія, якби не «дивний інфопривід», який створила співачка».

До слова, напередодні Аліна Гросу повідомила, що стала «офіційним представником української культури у Нью-Йорку». Речник МЗС України Георгій Тихий же заявив, що Аліна Гросу не перебуває на жодній з відповідних посад дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних чи консульських функцій.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень