Аліна Гросу з рідними перехворіла на коронавірус

Зізналась, що мала легку форму хвороби, однак почувалася доволі кепсько


Співачка Аліна Гросу перехворіла на коронавірус разом із двома членами родини. Якщо зірка мала легку форму COVID-19, то її близькі перенесли хворобу набагато важче. 

На особистій сторінці в інстаграмі вона оголосила, що вже поборола недугу і наважилась розповісти про симптоми COVID-19. 

Зірка зізналась, що мала легку форму коронавірусу, однак почувалася досить кепсько. Перші симптоми в артистки з'явились майже місяць тому – 28 жовтня. Тоді вона мала високу температуру, втратила смак і нюх. 

ПЛР-тест одразу ж показав позитивний результат, проте легені вражені не були. Лікувалась антибіотиками й вживала вітамін C. Від уколів відмовилась, адже не на жарт боюся їх. Упродовж усього лікування я не виходила з дому і дотримувалась режиму ізоляції. Перестала відчувати запахи і смаки, їла лимони як вату, – пригадала Аліна Гросу. 

Артистка заявила, що COVID-19 не оминув не лише її, а й рідних. Так, двоє близьких їй людей також перенесли коронавірус.

В одного з них була важка форма з сильним ураженням легень, тому довелось звернутись за допомогою до реаніматолога. 

У моїй родині було два випадки зараження: один – легка форма, інший – важка з 75% ураження легень. Коли було жахливо страшно за дуже близьку людину. На щастя реаніматологи, своєчасне втручання і правильно підібрані препарати, плюс лікування допомогли, – написала Аліна Гросу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень