П'ять речей, які провокують скандали у домі: народні прикмети

Які речі не варто зберігати вдома

Знавці народних прикмет та езотерики вважають, що деякі речі у домі сильно притягують сімейні негаразди і провокують часті сварки та скандали.

Перевірте, чи є у вашому домі ці предмети.

Не варто зберігати у домі хвойні гілки та композиції із них. Це притягує у родину непорозуміння та скандали. Єдиним виключенням для присутності хвойних у домі є новорічні свята.

Порожні пляшки та старі газети мають здатність накопичувати негатив і притягують у родину бідність і злидні.

Старий одяг та взуття не варто зберігати у будинку. Такі речі просочені енергетикою застою і старості. У домі, де велика кількість таких речей, часто виникають скандали на порожньому місці.

Зламані меблі та побутова техніка притягують у дім фінансові проблеми. Також ці речі накопичують у собі негатив, який наповнює собою атмосферу у домі.

Речі, які викликають неприємні спогади. Викиньте без жалю чашку, при купівлі якої ви сильно поскандалили зі своєю другою половиною. Радості така річ не принесе, а лише провокуватиме нові суперечки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень