Які рослини мають бути у домі: народні прикмети

Домашні рослини здатні очистити енергетику у домі та притягнути фінансовий достаток

Товстянка

Згідно з прикметами, матеріальний достаток у домі допоможе створити грошове дерево або товстянка. 

Висаджуючи товстянку, треба загадати бажання, чітко сформулювавши, який саме достаток цікавить. Можливо, метою є стабільна робота з гідною оплатою, або покупка машини, квартири.

Поливаючи рослину, треба промовляти своє бажання, просити її допомогти. Не завадить прикрасити горщик з квіткою монетками або навісити прямо на нього золоту нитку.

Фікус

Якщо в будинку є все, крім радісного дитячого сміху, значить, треба терміново завести фікус. Ця рослина допоможе парі стати щасливими батьками, особливо, якщо поставити його в спальні.

Дорослий фікус вважається деревом вірності, допомагає зберегти любов і взаєморозуміння протягом багатьох років.

Кактус

Очищає приміщення від негативу. Але якщо їх буде забагато, вони можуть почати харчуватися людською енергією, так що не переборщіть.

В одній кімнаті більш ніж достатньо двох маленьких або одного кактуса середнього розміру. Якщо він великий, то сил вистачить і на кілька кімнат.

Для того, щоб рослина мала можливість скидати накопичений негатив, її треба час від часу виносити на свіже повітря і, бажано, під дощик.

Джерело: golosinfo.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень