П'ять причин не позичати сусідам сіль: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Народна мудрість говорить: "Не позичайте сіль сусідам, тому що вони зможуть вам «насолити». Справа не в тому, що ваші сусіди – непорядні люди, а в тому, що досі про сіль збереглись забобони та повір'я, які прийшли з давніх часів.

Ось чому не можна позичати сіль сусідам:

Наші предки вірили, що після повернення «боргу» безпричинної сварки з сусідом не минути.

Існувало повір'я, що віддаючи сіль, ви передаєте безповоротно позитивну енергію, спустошуєте будинок, можете ослабнути духовно і фізично. Солоні кристали здатні накопичувати як негатив, так і світлу енергетику.

А ще сіль здавна використовували маги та чаклуни у різних обрядах.

Віддаючи сіль, можна залучити безгрошів’я у дім, вважали наші пращури.

Пращури вірили, що сіль здатна ображатися, мстити. Якщо ви з легкістю розлучаєтеся з нею, не цінуєте її, то отримаєте натомість багато неприємностей.

Щоб уникнути неприємностей ніколи не позичайте сіль.

Якщо немає можливості відмовити безпорадній старенькій або дитині, хорошій сусідці у вечірній час, обов’язково візьміть за сіль  символічну плату. Навіть однієї копійки буде достатньо, щоб нейтралізувати майбутні негаразди.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень