П’яного чоловіка привезли у ЦМЛ Рівного із кровотечею, а він напав на лікаря (ФОТО/ВІДЕО)

В конфлікт влізла і його не надто твереза подруга

П'яна парочка, яка дебоширила у приймальному відділенні Рівненської ЦМЛ. Спершу дівчина матюкала лікаря, а тоді хлопець дістав балончик і розпилив його прямо в обличчя медику
П'яна парочка, яка дебоширила у приймальному відділенні Рівненської ЦМЛ. Спершу дівчина матюкала лікаря, а тоді хлопець дістав балончик і розпилив його прямо в обличчя медику

Інцидент стався минулої ночі у Рівненській центральній міській лікарні.

Зі слів очевидців, нетвереза парочка прибула до приймального відділення о 00:40. Вони вчинили дебош, застосувавши сльозогінний газ до чергового травматолога Олександра Генсіцького, повідомляє паблік rivne_1283.

У коментарях під відео думки рівнян розділилися: одні переконані, що парочку треба добряче провчити за таку поведінку, інші - що відео обрізане і ситуація не така вже й однозначна.

Мовляв, нам не показали головного - з чого усе починалося.

Хай там як, але персонал лікарні вкотре просить міську владу та правоохоронців захистити їх від подібного, адже це вже не перший подібний випадок у приймальному відділенні цього медзакладу:

Останній випадок в приймальному відділенні ЦМЛ, говорить сам за себе. З кожним роком стає все небезпечніше працювати.

 

Звертаємося до нашого мера, пана Третяка Олександра, і начальника поліції нашого міста!!!

 

Допоможіть у вирішенні питання: цілодобовій, або хоча б в нічний час охороні в приймальному відділенні ЦМЛ м. Рівного.

 

В багатьох містах в приймальних відділеннях є цілодобова охорона, ми просимо хоча б в нічний час, тому що після виклику на 102, черговий патруль приїхав через 15 хв, а це задовго для таких випадків, - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, що минулий подібний випадок у міській лікарні був усього кілька місяців тому – у травні агресивний чоловік побив анестезіолога. У медика були серйозні травми голови, він мусив іти на лікарняний. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень