П’яний молодик на Audi зачавив пішохода у Зарічному і втік (ФОТО)

А в нього навіть немає водійських прав

6 років за ґратами проведе 27-річний чоловік, який у стані алкогольного сп’яніння на смерть збив пішохода на Рівненщині.

Увечері 20 лютого житель смт Зарічне, перебуваючи за кермом автомобіля Audi А6 у нетверезому стані, не маючи посвідчення водія і будь-яких документів на авто, на вул. Партизанській у цьому ж селищі наїхав на пішохода, який рухався краєм проїжджої частини у попутному напрямку.

 

Від отриманих травм 52-річний чоловік (теж місцевий житель) помер на місці події, а кермувальник – втік.

Пізніше правоохоронці знайшли чоловіка за місцем проживання.

Днями Зарічненський райсуд визнав його винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть пішохода, а також завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані.

Йому призначили покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. Також суддя задоволив цивільний позов потерпілих про виплату 500 тис. грн моральної шкоди.

Вирок законної сили поки не набрав, сторони ще можуть оскаржити його в апеляційному порядку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень