Загинула поліцейська, а її колегу судитимуть у м. Дубно. Колишньому правоохоронцю загрожує реальний термін

До 10 років за ґратами

Загибла поліцейська. Фото після самої аварії опублікував відділ комунікації обласного управління Нацполіції. Обоє поліцейських не перебували на службі у момент аварії.
Загибла поліцейська. Фото після самої аварії опублікував відділ комунікації обласного управління Нацполіції. Обоє поліцейських не перебували на службі у момент аварії.

Справу скерували до Дубенського міськрайонного суду. Нагадаємо, торік у вересні унаслідок аварії загинула 28-річна дільнична Дубенського відділу поліції.

Заступника начальника Дубенського відділу поліції, який був за кермом, госпіталізували в реанімацію. На момент ДТП обоє поліцейських перебували поза службою, інформувала пресслужба Нацполіції Рівненщини.

Очевидно, що після лікування було тривале розслідування, після якого прокуратура Рівненщини звинуватила колишнього заступника начальника Дубенського району у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння. 

Доведено, що чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 

 - В ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 1 вересня минулого року, тоді ще правоохоронець, керуючи автомобілем Opel Combo, в порушення правил дорожнього руху, неподалік Дубна допустив зіткнення із вантажівкою Volvo, яка рухалась в попутному напрямку.

 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 28-річна пасажирка автомобіля. Згідно з висновком експертів водій легковика перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

 

Досудове розслідування проводили слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією  у м. Рівному) ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.  Йдеться у повідомленні Рівненської обласної прокуратури.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

У прокуратурі нагадають, що відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень