П’яна жінка у Вараші побила поліцейську пляшкою

У потерпілої – травми голови

Тілесні ушкодження 47-річна поліцейська отримала від нетверезої жительки Вараша на Рівненщині 22 квітня близько 17-ї години. Поліцейську госпіталізували, а зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Слідчо-оперативна група встановила, що дільнична перебувала на службі та за зверненням місцевих жителів йшла саме до заявника у мікрорайоні Будівельників. Лайку та погрози на свою адресу вона почула від нетверезої 30-річної місцевої жительки, яка сиділа на лавці.

Поліцейська зробила їй зауваження та попередила, що це є порушення. Жінка, яка за зовнішніми ознаками була в стані алкогольного сп’яніння, натомість лаялася, тож поліцейська повідомила про конфлікт. На 102. Коли це почула порушниця, вона накинулася на дільничну, шарпала її за формений одяг, а потому вдарила по голові скляною пляшкою.

 

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції, які приїхали на виклик, затримали правопорушницю та доставили до Вараського районного відділу.

Потерпілу госпіталізували. Медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, тріщину кістки лобної ділянки та численні забої.


За фактом заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень, у зв'язку з виконанням службових обов'язків, відкрито кримінальне провадження. Жительці Вараша повідомлено про підозру.

Відділ комунікації поліції повідомляє, що порушниця зловживає спиртним та вже неодноразово потрапляла в поле зору поліцейських за вчинення домашнього насильства.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень