Овни люблять гостре, Леви - екзотичне: Яка улюблена їжа кожного знаку Зодіаку?

Домашня їжа - Ракам

Смакові вподобання - доволі індивідуальна справа, проте навіть у цьому питанні нам може допомогти астрологія. Адже, як виявляється, кожен знак Зодіаку має певні особливості характеру, і це впливає на те, яку їжу він обирає.

Овен

Вони мають безстрашний та авантюрний характер, а тому навіть у кухні надають перевагу чомусь гострому. Наприклад, мексиканським стравам, які мають насичений смак.

Телець

Вони люблять їжу, яка має приємний і насичений смак, тому з радістю поласують пастою, стейками чи вишуканими десертами.

Близнюки

Активний знак Зодіаку любить експериментувати зі смаками. Тому вибір страв може бути найрізноманітнішим: від суші та закусок, до власних кулінарних експериментів, які здивують їх самих.

Рак

Представники цього знаку обожнюють страви, які нагадують їм про родину та домашній затишок. Найчастіше вони обирають запіканки, супи та домашні обіди.

Лев

Цей знак любить себе, а тому надає перевагу особливим стравам. Леви готові куштувати екзотичну кухню та різноманітні цукерки, а також ситні делікатеси.

Діва

Вони люблять здорове харчування, а тому часто обирають різні салати із зелені, смузі чи інші варіанти корисної, органічної та насиченої потрібними поживними речовинами їжі.

Терези

Представники цього символу мають витончені смакові рецептори. Їжа для них має бути не лише смачною, а й естетично привабливою. Вони обирають гармонійні збалансовані страви та правильно зібрані за калорійністю тарілки.

Скорпіони

Вони - поціновувачі складної багатої кухні, тому обирають щось непередбачуване: незвичайні фрукти, гострі страви чи темний шоколад, який більшість знаків Зодіаку не надто люблять.

Стрілець

Вони справжні відкривачі, а тому готові розширювати свої гастрономічні горизонти. Їх приваблює Інтернаціональна їжа та сміливі рецепти, як-от, наприклад, тайське чи індійське карі.

Козоріг

Вони є традиційними щодо питання харчування, а тому часто обирають картопляне пюре та м'ясо. Козороги - це ті, хто цінує історію та надійність, надаючи перевагу комфортній та класичній для себе їжі.

Водолій

Любителі пригод готові пробувати нове, і це прагнення ідеально відображає їхній прогресивний авантюрний дух. Вони з тих, хто буде насолоджуватися новими для себе смаками, будь-то щось екстравагантне чи навіть веганське.

Риби

Їх тягне до води, а тому часто вони обирають морепродукти. Вони люблять, щоб їжа була приємною на смак та навіть заспокоювала. Також Риби обожнюють м’які сири, супи з молюсками, суші та інші варіанти подібної їжі, яка до смаку далеко не всім.

Джерело:  Times of India

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень