Отримати субсидію стане складніше (ЗМІНИ)

Формулу розрахунку змінять

Субсидії для деяких сімей – єдина можливість вчасно оплачувати комунальні платежі, однак у травні 2020 року в Україні переглянули формулу нарахування субсидії.
Якщо зараз родини в середньому віддають за комунальні платежі 15% сукупного доходу, то через кілька місяців норму підвищать до 20%.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Оглядач, це рішення ухвалив ще попередній склад Кабміну під керівництвом Олексія Гончарука.

Зараз всі, хто має право на знижку, платять за комуналку певний відсоток від доходу сім’ї, решту компенсує держава. У кожного цей відсоток різний.

Нагадаємо, в Україні пройде верифікація субсидій — перевірка інформації, яка вже міститься в ряді реєстрів і баз даних може відбуватися і без відома громадян.

На кожного українця зберуть досьє, і, якщо він звернеться за субсидією, первинний відсів може бути зроблений і без його участі.

Нагадаємо, в листопаді минулого року субсидії в Україні отримували близько 3 млн домогосподарств, а середній розмір виплат склав майже 1,2 тис грн. Зараз 95% субсидіантів в Україні отримують виплати в готівковій формі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень