Отримати сертифікат про вакцинацію тепер можна у рівненському ЦНАПі

Що для цього треба зробити

Пункт видачі ковід-сертифікатів відсьогодні запрацював у ЦНАПі Рівного. 

Тепер там можна отримати внутрішній або зовнішній документ про вакцинацію. Втім, скористатися новою послугою у ЦНАПі можуть не всі рівняни,  розповіла його керівниця Наталія Майорова.

Отримати ковід-сертифікат можуть виключно ті рівняни, які уклали декларації із сімейними лікарями, що працюють у Центрі ПМСД «Центральний», що на вулиці Драгоманова. 

На фото Наталія Майорова
На фото Наталія Майорова

Послугу видачі документів про вакцинацію внесли у систему автоматичного керування чергою.

 

Людина підходить до адміністратора, називається та вказує прізвище сімейного лікаря, їй видають чек і на екрані з’являється номер, відповідно до якого відвідувач підходить до 20 робочого місця, де приймає лікар з ПМСД «Центральний», та отримує сертифікат про щеплення.

 

Для отримання внутрішнього ковід-сертифіката достатньо лише назвати своє ім’я та прізвище сімейного лікаря, а для міжнародного – потрібно мати з собою закордонний паспорт, – пояснила Наталія Майорова.

Цього тижня пункт видачі документів про вакцинацію працюватиме сьогодні, а також у четвер та п’ятницю з 10 до 16 години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень