Не «гавкати» у слухавку, а гарно відповідати на запитання мають диспетчери у Рівному

Сервіс має бути на найвищому рівні (с)

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На диспетчерів управлінських компаній та теплоенерго скаржаться у Рівному.

Чимало мешканців міста просто не можуть дотелефонуватися або з’ясувати причину проблеми з теплопостачанням у їхньому будинку. Тож нині компанії мають «навчити» своїх диспетчерів ввічливо розмовляти з рівнянами, які їм телефонують, розповів міський голова Рівного Олександр Третяк:

Олександр Третяк
Олександр Третяк

Ми живемо у 21 столітті, коли сервіс має бути на найвищому рівні, а не коли люди телефонують і їм «пече», бо холодно, а вони не можуть дотелефонуватися.

 

На телефоні мають сидіти гарно навчені люди, які точно знають алгоритм спілкування з людьми починаючи від «Доброго ранку!» і завершуючи побажанням гарного дня, а не «гавкати» в телефон: «До голови ОСББ», «Це ваші проблеми». Не може такого бути.

Міський голова також зауважив, що завданням диспетчерів є чітко та гарно відповідати на запитання рівнян та допомогти їм розв'язувати питання, з якими до них звертаються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень