От звідки ненависть: донька путіна зустрічається з Зеленським

І навіть народила йому доньку

Дочка російського президента путіна Катерина Тихонова  має стосунки з артистом балету Ігорем Зеленським. У 2017-2019 роках вона понад 50 разів літала з Москви до Мюнхена. Все через обранця, який з 2016 року очолював Баварський державний балет та живе у Мюнхені.

Відомо, що у пари є дитина. Дівчинка народилася у 2017 році.

- Ім'я дитини ми не розкриваємо з етичних міркувань, достатньо сказати, що її по батькові — Ігорівна, що відповідає імені Зеленського, — зазначають журналісти-розслідувачі.

Що відомо про Катерину Тихонову

Катерина Тихонова народилася 31 серпня 1986 року у Дрездені, Німеччина. Друга донька Путіна.

Катерина відмовилася від прізвища Путіна, взявши замість нього ім'я та по батькові своєї бабусі з материнської лінії, Катерини Тихонівни Шкребнєвої і стала Катериною Тихоновою. У школі навчалася в Німеччині та Росії, а також пізніше в Санкт-Петербурзькому державному університеті. Катерина, мабуть, найбільш відома своїми успіхами як танцівниця рок-н-ролу.

Катерина стала членкинею Російської ради з розвитку фізичної культури та масового спорту ще 2019 року, а також відіграла провідну роль у розвитку акробатичного рок-н-ролу, який тривалий час був нішевою дисципліною.

Що відомо про Ігоря Зеленського

Артисту 52 роки, він один із найуспішніших і найвідоміших танцюристів балету з Росії. Зеленський був солістом Маріїнського театру, де танцював усі провідні партії, потім прем'єром трупи New York City Ballet, а також запрошеним солістом Королівського балету Великої Британії, Ла Скала, Великого театру та інших світових сцен. 2016 року Зеленський очолив Баварський державний балет у Мюнхені. У балетному світі ходили чутки про «круту вдачу» худкерівника та його репутацію «поганого хлопця», а також те, що Зеленський має надзвичайно впливових покровителів.

Контракт Зеленського з Баварським балетом мав закінчитися 2025 року, але у квітні цього року він оголосив про вихід з театру за сімейними обставинами:

- Керівництво балетною трупою вимагає абсолютної концентрації та працездатності.

 

Наразі моєї повної уваги та часу вимагають особисті, сімейні справи, що несумісне з моєю діяльністю керівника балету в Мюнхені… Зараз моя сім'я потребує моєї підтримки», — пояснив своє рішення артист.

Однак ЗМІ пишуть, що Зеленського звільнили через відмову публічно засудити Росію за військову агресію проти України.

У Путіна виходить без Зеленського ніяк – і президент України, яка йому ніяк не дається – Зеленський, і зять – Зеленський.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень