Освітяни Рівного виступають за збереження форми у школах

Проте тільки зі згоди батьків

Директори рівненських шкіл та міське управління освіти виступають ЗА шкільну форму. Втім, тільки у разі, якщо таку ініціативу підтримають і батьки школярів, зазначила заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик. За її словами, поки жодних документів і роз’яснень щодо питання шкільної форми у новому навчальному році з міністерства освіти не надходило.

Ми проводили співбесіди з директорами закладів освіти. Директори абсолютно виступили за те, щоб зберегти шкільну форму. Але звичайно, це буде йти не від директора. Ми дочекаємося чи будуть якісь роз’яснення чи рекомендації що стосуються шкільної форми (від міністерства, - ред.) . На переконання управління освіти, ми за те, якщо батьки не проти, щоб шкільна форма була у закладах освіти, - каже Катерина Сичик. 

Нагадаємо, 20 червня президент України Володимир Зеленський скасував указ Леоніда Кучми про обов’язкове носіння шкільної форми. Глава Міністерства освіти і науки Лілія Гриневич раніше уже пояснювала, що питання шкільної форми має вирішуватися на рівні школи – вчителями, учнями та їхніми батьками.

До слова, освітяни поки  не визначилися у який саме день у  Рівному відзначатимуть початок нового навчального року. Цього року 1 вересня випадає на вихідний, неділю. Тож офіційно чи підуть діти до школи саме 2-го вересня, повідомлять згодом.    

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень