Остапчук отримав третю дозу COVID-вакцини і розповів про «побочки»

Поки антивакси мітингували

Поки у Києві протестували антивакси, популярний український ведучий Володимир Остапчук отримав бустерну (третю) дозу вакцини від COVID-19.

Про це сам шоу-мен повідомив у своєму Instagram-акаунті.

Знаю, що суспільство розділилося на вакцинаторів і антиваксів (вдома у мене теж до недавнього часу так було), у кожного табору свої страхи і аргументи, але третю вакцинацію я все-таки зробив, хоч і планував пізніше, - написав ведучий «Маски».

Навіщо Остапчук вакцинувався втретє?

Володимир розповів, що ще влітку повністю прищепився вакциною CoronaVac і його сертифікат дійсний до початку 2022 року.

Але тут трапився Париж і чіткі правила: приймаємо в країну тільки, якщо у вас повний курс вакцинації Pfizer, AstraZeneca і Moderna. Китайської вакцини в списку не виявилося, - пояснив Остапчук.

 

Але на сайті закордонних справ Франції є застереження - пускаємо, якщо пройдено повний курс іншими вакцинами, не сертифікованими в ЄС, плюс бустерна, - написав ведучий.

Тобто, навіть якщо ви вакциновані CoronaVac, то до Франції вас не пустять. Наприклад, в Греції та на Кіпрі, каже Остапчук, з його сертифікатом влітку і восени «питань не було».

Крім того, зірка каналу «Україна» по роботі спілкується з такою великою кількістю людей, що «готовий робити укол хоч кожен місяць, аби не підхопити цей незрозумілий »Дельта«-штам».

Чесно кажучи, консультуючись з лікарями, всі в один голос сказали: практики такої у нас в країні поки немає, але законодавство не забороняє робити третю вакцину, але чи відобразиться в «Дія», наприклад - не знаємо.

 

У США та Ізраїлі вже роблять, так що я, мабуть, в тренді, - зазначив Вова.

Після цього він порадився з сімейним лікарем, вибрав Pfizer і зробив укол.

Що з побічними ефектами?

WiFi не роздаю, чіпа немає, ніяких побочок взагалі не було. Мабуть, організм вже загартований попередніми вакцинами, а мозок пам'ятає, як я сильно перехворів рік тому. Тому - сміливо на курс ревакцинації, - розповів Остапчук.

В helsi.me ведучому підтягнуло три вакцини. «Дія» поки не бачить третю, тільки попередні дві CoronaVac. «Так що я тепер один з перших в країні, хто зробив три вакцини», - похвалився Остапчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень