Останнє місце за кількістю втраченої та викраденої зброї займає Рівненщина (ФОТО)

Зброя безслідно зникає

Останнє місце за кількістю втраченої та викраденої зброї займає Рівненщина. Від початку повномасштабної війни в нашій області було втрачено та викрадено майже 350 одиниць зброї.

Як свідчать дані аналітичного проєкту Опендатабот, загалом, в Україні зникло понад 270 тисяч зброї. Це 40% від загальної кількості викраденої та втраченої зброї у реєстрі.

Переважна більшість зброї у реєстрі від початку повномасштабної втрачено — 88%. Лише 12% зброї з реєстру було викрадено.

Лише з початку цього року зникло понад 78 тисяч зброї. Найчастіше втрачають зброю у столиці, Донецькій та Запорізькій областях. Здебільшого це мисливські рушниці, автомати та карабіни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень