Осінь 2020: все, що треба знати про колготки цього сезону

У тренді ефект натуральних ніжок

Модні правила осені наводить видання Сьогодні.lifestyle. Щодо колготок, то восени вони як ніколи актуальні. Й поки надворі відносно тепла погода, краще обирати колготи чи панчохи тілесного кольору. Адже зараз у тренді ефект натуральних ніжок. Подобаються чорні колготки – почекайте прохолодної погоди, оскільки їх слід носити під закрите взуття.

Тілесні колготки не мають бути щільнішими ніж 40 ден. Щільні чорні колготи можна носити тільки в холодну пору року. Що масивніше взуття, то щільніші мають бути колготки, – зазначає дизайнерка Анастасія Іванова.

Колготки можуть вигідно підкреслити фігуру, якщо правильно підібрати їхній розмір. Дуже важливо, щоб вони сиділи ідеально і не було зайвих складочок. Всього є 5 розмірів колготок. Так звана одиничка – для тих, хто має вагу до 55 кг, другий розмір – для дівчат вагою до 65 кг. Отже, до кожного наступного розміру додаємо 10 кг.

Фігуру вони коригують і роблять природний колір шкіри. Також додають ефект фотошопу нашим ніжкам, – розповідає Анастасія Іванова.

Що стосується щільності колготок, то тут все просто: товщина та еластичність нитки, з якої виготовлені колготки, вимірюються в денах (den), і що більше це значення, то щільніший матеріал.

Панчохи – ідеальний вибір для теплої погоди. Вони вважаються більш відкритими через відсутність «шортиків». Також вони менше сковують рухи і їх легше підтягнути за потреби.

Важливо зробити так, щоб не було видно, що на вас – панчохи або колготки. Підтягувати їх у будь-яких громадських місцях – просто табу, – розповідає про модний етикет дизайнерка.

Крім того, слід пам'ятати, що будь-яке мереживо на колготках або панчохах – це ефект спідньої білизни, воно має бути непомітним. Якщо вибираєте яскравий колір – робіть акцент тільки на колготках, щоб ваш образ не був занадто строкатим.

Матеріали Сьогодні.lifestyle

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень