Осінь 2022: як одягаються рівненські модниці (ФОТО)

Війна - не привід забути про красу

Стильні осінні образи від модниць Рівненщини ми зібрали з Фейсбуку. Вони обирають яскраві помітні кольори і вміють додати родзинку в ахроматичні луки.

Рівнянка Ірина Білотіл вдало обіграла стиль ретро. Вона - у модному нині береті яскравого кольору і в такого ж кольору пальті, яке облягає фігуру.

Свій образ вона доповнила шарфом кремового забарвлення і парасолею йому в тон із зображенням ретро-будівель. 

Рівнянка Даша Ковальчук обрала спортивний лук: рожевий спортивний костюм доповнила чорною спортивною жилеткою.

Рівнянка Настя Боднарська - вбрана у модному нині стилі преппі. Чорне пальто зі штанами такого ж кольору вона поєднала з беретом і шарфом кремових кольорів. А ще додала стильні окуляри. Тож чим не випускниця старших класів елітних американських шкіл?

Жителька Сарн Марія Кузьмич - у модній цього року косинці. Її хижий принт вона зміксувала з яскравим жовтим пальтом, жовтою сумкою того ж кольору, але іншого відтінку і модними білими черевиками на грубій підошві та шнурках. Хоча пальто з рукавом 3/4 вже виходить з моди, але в обрамленні модних речей виглядає досить стильно і свіжо.

Рівнянка Таня Батейко обрала ахроматичні кольори. Хоча чорного в образі багато, він не виглядає скучно й одноманітно, бо поєднується зі спідницею у складку в білий горошок, і містить акцент - брошку. До речі, вбрана Таня у модні нині водолазку та бомбер. 

Рівнянка Наталя Демедюк виглядає нарядно і вишукано завдяки поєднанню червоного з білим. Червоних деталей в образі три, як і передбачено модними правилами: це пальто, намисто і помада. На додачу акцент - руда сумка, яка органічно вписується в образ і робить його довершеним.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень