Ось як досвідчені водії за секунди без скребка позбуваються обмерзання лобового скла (ВІДЕО)

Геніальний трюк

Майже кожен власник автомобіля взимку стикається з однією проблемою, а саме з обмерзанням лобового скла, яке доводиться чистити за допомогою спеціального скребка. Заняття ж це дуже стомлююче, хоча і необхідне.

Звичайно, можна встановити підігрів лобового скла, і забути про цю проблему, однак коштує такий гаджет не так вже й мало.

Проте є і бюджетний «рідкий підігрів» — ефективний, але вкрай простий за складом спрей, який можна без проблем зробити власноруч.

Вам буде потрібна:

  • вода;
  • антифриз;
  • ємність з розпилювачем;

Головний компонент цього спрею — антифриз, який напевно є у кожного автомобіліста. Він відмінно підходить для боротьби з обмерзанням. У відповідну ємність наливаємо 1 частина води і 2 частини антифризу, добре перемішуємо. Спрей готовий!

Розпилюємо його по всій поверхні лобового скла і вже через кілька секунд крижану кірку можна легко зчистити, лише провівши пальцем по поверхні.

Чекаємо ще трохи і прибираємо лід що розтанув за допомогою «двірників», при необхідності використовуємо «омивайку».

Насолоджуємося чистим лобовим склом!

А нижче ви можете подивитися це у відео.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень