Вагітна ледь добралася на пологи, а на зупинці у заметі знайшли жінку: погода не дає розслабитися (ФОТО)

На допомогу прийшли поліцейські

Сьогодні, 13 лютого, на спецлінію 102 звернувся чоловік, що дорогою до пологового будинку з вагітною дружиною його авто застрягло у заметі між селами Осова та Нивецьк колишнього Дубровицького району.

Поліцейські оперативно прибули на місце події і, аби не гаяти часу, службовим транспортним засобом доправили 27-річну вагітну до медзакладу.

За кілька годин жінка народила. Родина вдячна поліцейським, які прийшли на допомогу. Завдяки їм на світ з'явився здоровий хлопчик.

Крім того, повідомлення, що 62-річний житель селища Зарічне потребує допомоги, надійшло і до відділення №2 Вараського райвідділу поліції.

Як з’ясували поліцейські, чоловік — обмежений у пересуванні, а через снігові замети не може вийти з будинку.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції одразу прибув на виклик. Правоохоронці забезпечили доступ до помешкання чоловіка та розчистили подвір’я.

Чоловік подякував за допомогу працівникам поліції, адже опинився у скрутному становищі та змушений був звернутися на спецлінію 102.  

Також під час патрулювання автодороги Київ-Чоп поблизу села Жадківка на зупинці громадського транспорту патрульні відділення поліції №7 (м. Корець) виявили у сніговому заметі 25-річну жительку Житомирщини.

Жінку негайно доправили до лікарні, де у неї діагностували часткові обмороження тіла. 

Не зміг вибратися зі снігового замету на автодорозі неподалік села Бриків і роторний снігоочищувач.

На допомогу йому приїхав поліцейський БТР.

Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають громадян утриматися від поїздок, без нагальної на те потреби.

А у разі виникнення надзвичайних ситуацій чи непередбачуваних обставин – телефонувати у екстрені служби за номерами 101 або 102.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень