Ось чому дороги Рівненщини розсипаються так швидко: В області спіймали вантажівку вагою 96 тонн

Це у понад 2 рази більше за норму

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З початку минулого року на Рівненщині спіймали понад 2,5 тисячі перевантажених фур. Усіх порушників оштрафували на загальну суму 23 мільйони гривень, повідомив керівник обласного управління Укртрансбезпеки Володимир Самофалов.

За його словами, у 2023 році вантажівок, які порушують норми допустимої ваги на дорогах, в області побільшало. Одна з них заважила 96 тонн, що у понад 2 рази більше за норму. Посадовець додав, що задля елективної роботи, порушників відстежують не лише вдень, а й вночі. А також постійно змінюють місце робити вагового контролю.

Задля більш ефективної роботи управління Укртрансбезпеки Володимир Самофалов вважає за потрібне облаштування додаткових майданчиків для зважування, це можуть бути як стаціонарні, так і пересувні ваги.

Також, на його думку, важливо, аби майданчики вагового контролю працювали поблизу гранітних та піщаних кар’єрів, біля місць збирання урожаю та зерна, поблизу заводів, що займаються переробленням деревини. Оскільки саме такі перевізники можуть порушувати норми допустимої ваги на дорогах краю.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень