В госпіталі ветеранів війни на Рівненщині таки з’явиться новий корпус

Розпочалося будівництво

На території Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни вже розпочалися роботи з будівництва нового корпусу. Про це йдеться у договорі, підписаному з переможцем тендеру минулого тижня.

Цього року компанії заплатять 88,5 тисяч, решту коштів - наступного року.

Єдиним учасником торгів на понад мільярд гривень стало Приватне підприємство «Модена», зареєстроване в Олександрії. Фірма погодилася виконати роботи на 50 мільйонів дешевше від оголошеної вартості.

Проте компанії висунули вимоги щодо усунення невідповідностей, зокрема – надати документальне підтвердження щодо наявності досвіду виконання аналогічного договору протягом останніх 5 років. Після надання необхідних документів з переможцем тендеру підписали договір.

Завершити побудову нового корпусу у Клевані мають до 26 грудня 2024 року.

Нагадаємо, що очікувана площа майбутнього корпусу – понад 10 000 метрів квадратних. Він матиме цокольний та 4 поверхи. Крім того, планується будівництво вертолітного майданчика для оперативного доставлення поранених захисників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень