Оральна проблема у Рівному

Більше року випадки поліомієліту не фіксували в Афганістані, проблему практично вирішено в Африці, але рівненські батьки продовжують ігнорувати щеплення, хоч колективна свідомість поволі зростає...

Імунізацію рівненських дітей від поліомієліту сьогодні інспектує заступник міністра охорони здоров’я Олександра Павленко. Як нам вдалося з’ясувати, зранку вона відвідала з аналогічною метою сусідній Луцьк, а вже по обіді перевірятиме центр первинної медичної допомоги на Ювілейному. Взагалі, у нашому місті відбудеться три етапи вакцинації від поліомієліту, і нині число охочих щеплювати дітей, дотримуючись відповідного календаря, зростає, говорить начальник міського управління охорони здоров’я Вікторія Покоєвчук:

Відповідно до розрахунків міського управління охорони здоров’я, у Рівному планують щепити 4107 дітей інактивованою вакциною (на сьогодні уже щеплено 417 дітей) та 13 755 дітей імунізувати оральною поліомієлітною вакциною (на сьогодні вакциновано 2 994 дитини).

Чимало батьків на сьогодні остерігаються щеплення дітей живою поліомієлітною вакциною, оскільки ще наприкінці весни Україна отримала партію медпрепаратів, які неправильно зберігалися. Проте лікар міської дитячої лікарні Юрій Денисенко сьогодні в ефірі Радіо Трек запевнив, що нині у Рівному щеплюють малечу іншим препаратом:

Усе інтерв'ю з Юрієм Денисенком слухайте тут.

На цю ж тему: Рівненщина отримала майже 130 тисяч вакцин від поліомієліту

Поліомієліт в Україні: чи безпечно щеплюватися від вірусу у Рівному?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень