Скорочення чиновників неминуче. Які управління під прицілом і що з того рівнянам?

Об’єднання двох управлінь дозволить покращити інфраструктуру міста – запевняють у мерії

Комунальнкии та Володимир Дяк. Фотоколаж - Радіо Трек.

Департамент інфраструктури та благоустрою з’явиться найближчим часом у Рівненській міській раді. Його утворять шляхом оптимізації житлово-комунального та транспортного управлінь. Це дасть можливість комплексно координувати роботу комунальників та реалізувати масштабні проєкти, повідомив заступник міського голови Володимир Дяк:

-         Функціонування єдиного профільного департаменту спростить обмін інформації і дасть можливість досягти більшої узгодженості в роботі вищезгаданих управлінь.

 

Мова зараз не йде про оцінку чиєїсь роботи, обидва управління працюють в тих умовах, які мають.

 

Ми ж намагаємося спростити процедури, щоб управління не писали один одному офіційні листи, а більшість питань вирішувались в робочому процесі в рамках єдиного департаменту і всі усвідомлювали персональну відповідальність за свою роботу та доручену справу на конкретній ділянці.

 

Чи буде таке рішення непопулярним? Частково так. Адже в новому департаменті вже не буде дублювання одних і тих же функціональних обов'язків у 2-х чинних управліннях. Буде створена структура і посади, що відповідають сучасним викликам і завданням.

Володимир Дяк. Фото - Радіо Трек.

Департаменту ще немає, але у мерії вже знають, які обов’язки покладуть на його працівників. Говорить Володимир Дяк:

-         Інтеграція управлінь дасть можливість комплексно координувати роботу всіх інфраструктурних проєктів.

 

Мова йде і про придбання комунальної техніки – тролейбусів, автобусів, сміттєвозів чи снігоприбиральних машин, і включатиме цифрові рішення, як до прикладу GPS-контроль за роботою всіх комунальних машин та механізмів, відеофіксацію порушень, роботу світлофорів чи відстежування пасажиропотоків через е-Квиток та заходів які відповідатимуть за безпеку руху.

Зауважимо, що питання створення нового департаменту розглядатимуть на найближчій сесії Рівнеради. Відповідний проєкт рішення ще 19 лютого з’явився на сайті Рівненської міської ради.

Після вердикту депутатів актуальним стане питання про призначення керівника департаменту.

Поки що точно відомо, що у складі департаменту буде 43 штатні одиниці.

Також Володимир Дяк натякнув на те, що новий департамент може переїхати в нове приміщення. Його якраз шукають з допомогою управління комунальною власністю.

Нині ж обидва профільних управління знаходяться у Рівному на вулиці Шевченка, 45.

Нагадаємо, до 19 березня триватиме службове розслідування щодо діяльності начальника управління ЖКГ Володимира Пилипчука. У чому його підозрюють – читайте тут.

А от управлінням транспорту і зв’язку з 2 лютого поточного року тимчасово очолює Дмитро Царук. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень