Оперативники на Рівненщині затримали власника «євроблях». Йому загрожує ув’язнення

Він за 1 000 хотів викупити авто у поліцейських

В Острозі працівники патрульної поліції після тривалого переслідування зупинили автомобіль, який їхав з явним перевищенням швидкості, інформує прес-служба Нацполіції у Рівненській області.

На вимогу поліцейських зупинитися водій лише додав газу. Порушника правоохоронці наздогнали. Належних документів для права керування він не надав, натомість накинувся на інспекторів з образами та агресією.

Цю подію належним чином правоохоронці задокументували.

На 22-річного мешканця області склали адміністративні протоколи за кількома статтями. Його автомобіль «Opel Vektra» на польській реєстрації вилучили і помістили на територію відділу поліції.
 

Наступного дня молодик прийшов до начальника Острозького відділу Нацполіції у Рівненській області і зухвало заявив, що машину треба повернути за «викуп», інформують правоохоронці.

Наступного разу пообіцяв прийти з «потрібною» сумою. Посадовець поліції про такий «візит» відразу повідомив працівників Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. За фактом пропозиції неправомірної вигоди у поліції розпочали кримінальне провадження.
 

Впевнений, що за гроші може вирішити всі свої питання, нахабний молодик знову з’явився до очільника відділу поліції і з насмішкою поклав на стіл 1 000 гривень як хабар. На цьому зустріч і закінчилася – на місці події фігуранта затримали оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції та працівники поліції Рівненщини, - йдеться у прес-релізі правоохоронців.
 

Наразі слідчими готуються матеріали щодо оголошення хабародавцю підозри у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке – від 4 до 8 років позбавлення волі.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень