«Операція продовжувалась 2,5 години» - рівненським медикам публічно подякували за їхню роботу

Написали багато теплих слів

Рівняни дякують медикам за проведену операцію. Текст подяки опублікували в одній із найбільших груп рівненського сегмента фейсбуку «Ровно - твой город/Рівне – твоє місто».

Медики швидкої оперативно прибули, а лікарі прооперували грижу й по суті, це їхня робота. Але авторка посту Людмила Басовець дякує за професіоналізм, який вартий слів подяки. Подаємо текст нижче:

- 7 січня цього року нам прийшлось звернутись за медичною допомогою, у дочки був приступ пахової грижі. І я була приємно здивована, як оперативно ця допомога була виконана.

В 19.40 ми зателефонували на швидку, а о 20.05 швидка прибула.

Бригада швидкої, лікар Крупа В. і фельдшер Шевчук Т. оцінила ситуацію і вирішила везти дочку в лікарню. В приймальному відділенні міської лікарні нас уже чекали. Там, обстежили та прийшли до висновку: необхідно оперувати. Операція продовжувалась 2,5 години, ми сиділи та чекали.

Нас заспокоювали та підтримували лікарі, медсестри і молодший медперсонал приймального відділення, а це дуже важливо. І ми дякуємо їм.

Ми хочемо висловити щиру подяку лікарю, який оперував - це Охмак А.В., лікарю-анастезіологу Труш І.О., і всьому медичному персоналу, який брати участь у операції. Також, хочемо висловити подяку персоналу відділення ургентноі хірургіі: заввідділенням - Хмилецькому В.О. , ст. медсестрі Васечко Т.І., всім палатним медсестричкам, перев'язним медсестричкам, молодшим палатним і прибиральницям, буфетницям, всім працівникам, за ваш професіоналізм, за вашу людяність і чуйність.

Ми дуже і дуже дякуємо і бажаємо Вам і вашим близьким здоров‘я, добра і миру. І нехай у Ваших серцях ніколи не зміліє джерело чуйності, ніжності, любові і доброти! - кінець тексту.

Додамо, що в коментарях долучаються до подяки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень