«Онук потрапив у ДТП»: у Рівному аферисти на $4 000 ошукали пенсіонерку

Жінка навіть позичала кошти

Сталося це напередодні у Рівному.

За схемою «ваш онук потрапив у ДТП, потрібні гроші на лікування» невідомі на 4 тисячі доларів ошукали 85-річну пенсіонерку, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненщини.

До бабусі на стаціонарний телефон зателефонував «онук», який ніби-то потрапив у  ДТП. Пізніше слухавку взяв «лікар», який пояснив жінці, що лікування можна провести лише у Полтаві, але для цього потрібні  8 тисяч доларів.

Пенсіонерці потрібно написати заяву і зібрати гроші. Жінка запевнила, що коштів таких не має, тому їй озвучили мінімальну суму – хоча б дві тисячі доларі та розповіли, що забрати гроші разом із заявою зможе посередник, який нині у Рівному.

 

За якийсь час у двері постукав чоловік, якому жінка віддала обумовлену суму заощаджень із заявою про передачу коштів на лікування.

Невдовзі до жінки знову зателефонували. Псевдовнук сказав, що грошей недостатньо. Пенсіонерка запевнила, що спробує позичити. Вона зібрала 2 тисячі доларів, які передала тому ж незнайомцю. 

Лише після цього жінка подзвонила онукові, який також проживає у Рівному. Тоді й з’ясувалося, що жінку ошукали.  
Нині поліція шукає зловмисників та усіх причетних до злочину.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень