Оновлений магазин Фокстрот запрошує на новорічні знижки

На початку грудня презентували новий формат найстаршого магазину відомої мережі електроніки у Рівному. Що пропонує та чим відрізняється оновлений Фокстрот на проспекті Миру, 10 та чому туди варто завітати за новорічними подарунками

На площі понад 750 квадратних метрів повністю змінили оформлення, освітлення, розташування торгових полиць, додали яскраві бренд-зони. Магазин має два поверхи. На першому представлено товари з категорії смартфонів, ноутбуків, планшетів, телевізорів та аксесуарів. На другому поверсі можна обрати собі новинку в оселю з асортименту  великої та дрібної побутової техніки.

Оплатити покупку, забрати інтернет-замовлення з foxtrot.ua, скористатися додатковими послугами можна у фірмовому хабі. Цей простір створено з метою максимально скоротити час покупця та зробити перебування в магазині комфортним.

Зручно у Фокстрот купувати техніку в кредит або на виплату частинами. Кваліфіковані консультанти допоможуть вибрати найзручніший спосіб оплати, а для оформлення скористатися можна документами з додатком «Дія».

Варто зазначити про безліч спеціальних пропозицій до новорічних свят зі знижками до 70%. Приміром, смартфон APPLE iPhone 13 128GB можна купити у Фокстрот на 3000 грн дешевше, телевізор SAMSUNG QE50Q60AAUXUA зі знижкою в 4000 грн, а пральну машину HISENSE WFVC6010E – дешевше на 2000 грн.

А малечі можна купити «під ялинку» м’які іграшки із зображенням улюблениці мільйонів покупців – лисички Фоксі. Вона також має на полиці нового магазину своє місце.

Новорічний сейл триватиме з 21 грудня по 18 січня, перелік та кількість товарів, що беруть участь у даній акції, представлений тут.

Як відомо, мережа Фокстрот – один з найбільших українських продавців техніки та електроніки, що налічує понад 160 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 році компанія оголосила про комплексне перезавантаження бренду.

За два роки втілення нової стратегії на рахунку понад 60 таких магазинів. Компанія пропонує для покупців сучасну кешбек-програму, а також гарантує захист ціни за програмою Найс Прайс.

* - на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень