Чому краще не дарувати подарунки до святкової дати

Подарунки, які вручені заздалегідь, можуть спричинити певні неприємності

Щоб потішити близьку людину і зробити для неї щось приємне, не варто чекати на якийсь особливий привід або свято, можна вручити їй подарунок у звичайний день. Презент викличе у неї посмішку, а вам принесе позитивні емоції. Але є велика кількість прикмет, які пов'язані з подарунками 

Серед них є й ті, які пояснюють, чому не можна вручати їх заздалегідь.

Прикмети, які пов'язані з подарунками

Після тривалого вибору подарунка хочеться якомога швидше вручити його тому, для кого він був призначений, і спостерігати, як на обличчі цієї людини з'являється посмішка.

Складно втриматися від вручення подарунка раніше за покладений час. Слід знати, що особливої заборони на вручення презенту заздалегідь немає. Здебільшого це пов'язано зі старими прикметами.

Наші пращури вірили у те, що подарунки, які були піднесені раніше за покладений термін, можуть принести з собою нещастя, різні неприємності та навіть смерть.

Емоції теж мають значення.

Наприклад, день народження відзначається один раз на рік. У цей період іменинник має відчути увагу, турботу, радість від різних приємних сюрпризів.

Як убезпечити себе від поганих прикмет, які пов'язані з врученням подарунків раніше за потрібний термін

Якщо ви вірите у прикмети, то у разі заздалегідь врученого подарунка можна себе убезпечити.

По-перше, не потрібно показувати розчарування на своєму обличчі, тому що це може образити людину, яка вручає вам його.

 

По-друге, натомість можна дати гроші, хоча б якусь незначну суму.

Завдяки цьому подарунок втратить усю негативну енергію. З боку це може виглядати дивно і незвично, але таким чином ви убезпечите себе від поганого і забезпечите свій душевний спокій.

Чи можна заздалегідь привітати з весіллям або Новим роком

Весільні подарунки бажано дарувати у день торжества, тому що якщо піднести їх раніше, вони втратять свою позитивну енергію. Проте можна вручити подарунок завчасно без наслідків, але це потрібно зробити через друзів або близьких, і попросити молодят розпакувати його у покладений термін.

На Новий рік дарувати подарунки заздалегідь можна.

Таке часто трапляється на якихось корпоративах. Таким чином люди намагаються швидше попрощатися зі старим роком і зустріти новий з усіма позитивними емоціями. Але про всяк випадок найкраще відкрити подарунок першого січня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень