Довгобуд онкодиспансеру у Рівному мають завершити наступного року (ВІДЕО)

Про це розповів головний лікар закладу

Закинутий корпус Рівненського обласного онкологічного диспансеру можуть ввести в експлуатацію уже навесні.

Тут планують розмістити кілька операційних, реанімаційне відділення та близько 40 додаткових ліжко-місць. Завершення довгобуду залежить від підготовки проектних робіт з перепланування, говорить головлікар медзакладу Григорій Максим’як:

Надіємось, що в серпні буде виданий оновлений проект перепланування. Якщо ми в зиму увійдемо з зовнішніми роботами – зима в нас буде вся для продовження робіт і тоді навесні ми зможемо ввести цей корпус в дію. Область проявила готовність дофінансувати і зробити добудову цього корпусу. Загальна вартість проекту - 40 млн грн.

Перепланування необхідне через зміни у Державних нормах з будівництва, пояснює очільник закладу.

У цьому році планують використати 10 млн грн - на проведення зовнішніх робіт, встановлення вікон та монтаж опалення, аби взимку мати можливість працювати всередині.

 

До слова, Григорій Максим’як зауважив, що на цьому добудова диспансеру не закінчується – на черзі ще патанатомічний корпус.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень