«Олімпійське літо» завітало до дітей у «Сигнал»

За нагороди змагалися сім команд

 «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» впродовж всіх літніх канікул відвідують санаторно-оздоровчі заклади, де знайомлять відпочивальників зі світом спорту та завжди влаштовують цікаві естафети та конкурси.

Нещодавно «Олімпійське літо» завітало до дітей, які відпочивають нині у таборі «Сигнал», в Олександрії, Рівненського району.

Дітей очікували як індивідуальні, так і командні завдання. Вихователі попередньо розподілили дітей на команди. Цього разу за нагороди боролися одразу 7 команд, серед яких, за підсумком п’яти конкурсів, переміг колектив «Формула 1».

По завершенню заходу нікому не було образливо за поразку, адже організатори відзначили призами і сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області всіх учасників заходу, а не лише переможців та призерів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень