Ольга Полякова з іншими артистами вийшла на протест під Кабміном (ФОТО)

Зірки вимагають дозволу від Кабміну організовувати свої концерти

Сьогодні українські артисти зібралися на протест під Кабінетом міністрів. До будівлі уряду зірки принесли столи й музичні колонки, а також приготували плакати з написом: «Рівні права для організаторів концертів».

На акцію прийшла й Ольга Полякова, яка напередодні закликала виходити колег на протести, повідомляє УНІАН.

У Києві постійно відбуваються концерти приїжджих музикантів, тоді як для українських це робити забороняють, посилаючись на чинні карантинні обмеження.

 

Це обурює частину цеху концертних організаторів. Коли в одних концерти відбуваються, а в інших – ні. Російським зіркам дозволяють виступати, а нашим – ні. Ці рішення розколюють. Тобто, ми зараз ділимо суспільство на хороших організаторів і поганих, – пояснив  продюсер співачки.

У той же час реп-виконавиця Alyona Alyona в Instagram заявила, що «музична індустрія зазнає збитків і стрімко вмирає».

Нам також треба утримувати наші команди та залишатися на плаву. Ми всі мовчали і довго терпіли, поважаючи позицію влади. Але влада не йде на поступки.

 

Пане президенте, прем’єре і главо МОЗ, ми просимо вас зробити план виходу з кризи для нашої індустрії, – заявила Alyona Alyona.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень