Ольга Сумська про старшу сестру Наталію: «Її попустить»

Для образи є вагоміші причини (с)

Днями ми писали про те, що відома актриса Наталія Сумська розповіла про непрості стосунки з сестрою Ольгою – вони не спілкуються. Ба більше, Наталія не вбачає в цьому потреби, адже «все життя Олі ми бачимо у Фейсбуці. З цим немає проблем. Майже кожен крок відбувається на публіці».

Своєю чергою Ольга Сумська розповіла в коментарі «КП в Україні», що «такі випади її анітрохи не зачепили та не образили». 54-річна артистка сприйняла це з гумором:

У нас різний характер. Наталія більш закрита, у неї своє життя, свій простір. Я більш активна і комунікабельна. У мене багато фолловерів, з якими я спілкуюся в соцмережах. Завдяки моїм постам в суспільному житті щось зрушилося з місця. Навпаки, не варто недооцінювати мою активність на сторінках в соцмережах. Я б порадила Наталії В'ячеславівні бути в цьому плані більш сучасною.

Ольга Сумська каже, що йде в ногу з часом і в соцмережах висвітлює свою творчу діяльність:

Це мій ресурс, моя підтримка, я рекламую свої спектаклі, тури, які знову перенеслися. Наталія працює в Національному драматичному театрі ім. Франка, і їй легше, адже вона на зарплаті. А ми, артисти вільного польоту, дуже залежні. Через нокдаун всі вистави скасовані. Я працюю в антрепризах, це мій хліб.

Актриса додала, що старша сестра (22 квітня Наталія Сумська відзначила 65 років), жодного разу не вітала її в Facebook:

Як то кажуть, воно попустить. Це не привід для образи. Я вас запевняю, є інші, більш вагомі приводи. Це така дрібниця.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень