Олена Кравець вперше показала, як виглядають її 7-річні двійнята від продюсера «Кварталу 95» (ФОТО)

На кого схожі дітлахи?

Олена Кравець не надто ховає свою родину від преси. Однак, далеко не всі глядачі були з нею знайомі. Хоча обранець гумористки має пряме відношення до телебачення.

Чоловік зірки був продюсером в «Кварталі». Сергій колись також був КВНщиком, як і Олена, але його пристрастю стало ралі.

Старшу дочку Олени Кравець звуть Маша, вона народилася 2003 року. Дівчина доволі рано з’їхала від батьків, адже в родині з’явилися двійнята Іван і Катя.

Дітлахи народилися 7 років тому і нещодавно відсвяткували день народження.

Олена Кравець вперше показала, як виглядають її двійнята

Нещодавно зірка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як зараз виглядають її менші діти. Фотографії були зроблені в автомобілі. У цей момент Катя та Іван гралися, а Олена не приховувала, що в салоні відбувався хаос.

Колаж: Сенсація

Однак, обидвом від цього було лише весело, а от мама не змогла пропустити цей момент та пофотографувала щасливих бешкетників. Також гумористка відзняла сина біля автівки, а дочку, закутану у плед.

Колаж: Сенсація

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олена Кравець повідомила про те, що завершує працювати у студії «Квартал 95».

За офіційною версією, артистка втомилася від амплуа та виросла з нього, а тому прийняла рішення рухатися далі та розвиватися в інших напрямках. Зокрема, Олені вдалося запустити власне шоу на телеканалі «Дом», де вона взялася брати інтерв’ю у своїх колег по цеху.

При цьому зірка не заперечує, що є імовірність її повернення до колективу. Як розповідав Євгеній Кошовий, команда поставилася до рішення Олени з повагою, а окрім того, не здивувалася.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень