Олена Кравець заговорила про кар'єру в політиці

Немає нічого неможливого для жінки (с)

Олена Кравець вирішила прокоментувати чутки про те, що нібито збирається претендувати на крісло мера. За словами зірки "Кварталу 95", зараз вона дійсно задумалася, а чому б і ні?

Під час підготовки до місцевих виборів поповзли чутки, що я йду в мери. Я не планувала, але, коли все це почула, замислилася. Подумала: якщо не йти — то чому, а якщо йти — то в чому, — пожартувала Кравець у новому випуску шоу "95 квартал".


 
Олена Кравець дуже елегантно ухилилася від відповіді і перевела її на жарт.

Зараз поставимо крапку. З приводу мерства. Можливо... Можливо, комусь цього і хотілося б, але ні... Ні... Немає нічого неможливого для жінки, яка ще не вирішила.

 

Як бачите, я навчилася добре ухилятися від конкретної відповіді, тому, можливо, політик з мене вийде. А може бути і ні, — заявила вона.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень