Олег Скрипка – проти «Лабутенів» російською!

Лідера ВВ дратує популярність пісні групи «Ленинград» серед українців

Фронтмен  "ВВ" Олег Скрипка днями дав дав інтерв'ю газеті, яка має назву "Комсомольская правда Украина". Точніше, те дійство називалися "онлайн-конференція".

51-річний український рок-музикант сам прийшов у підрозділ "москальської газети" в Україні, аби повідомити читачам цього російськомовного видання:

"Слухати "Лабутены" на ворожій мові, коли в Україні війна, – не нормально!"
[media=53979]

"КП" в Украине" так переказує слова Олега Скрипки (подаємо їх в перекладі - українською):

Українцям треба терміново навчитися протистояти російському культурному колоніалізму. Адже зараз ми живемо з вами в країні, де заборонено українську мову!

Для прикладу: при Кучмі в ефірах ТБ і радіо було 8% української музики, при Ющенку стало 4%, при Януковичі - 4%, а зараз - всього 1,5%. Це жахливо. Я впевнений, є структури, які свідомо знищують українську мову в Україні. Що це за структури - не знаю, але їх діяльність призвела до того, що наше суспільство куди охочіше заковтує "Лабутени" з матом ворожою мовою, а не пісню "Січове військо", в той час як у нас війна на сході йде. Це не нормально. І це лише маленький приклад, щоб показати, з яких причин країна зараз в занепаді.

Зауважимо, що Скрипка говорить про одну з останніх пісень групи "Ленинград", яка має назву "Експонат", але в ній велику увагу приділено жіночим туфлям. Так званим "лабутенам".

Відео цієї пісні набрало 31 112 451 перегляд на Ютьюбі менш як за місяць.


 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень