Окупанти збирають підписи за «референдум» про приєднання Харківщини до рф

Харківщину хочуть приєднати до Бєлгородської області

Вище військово-політичне керівництво росії перейшло до тактики «легалізації» українських територій, які вони встигли захопити. Загарбники хочуть зробити все, аби деокупація міст без важких боїв та зачисток була неможливою.

Крім того, за даними джерел 24 каналу в українських спецслужбах, російські окупанти мають на меті досягнути ще більшої дестабілізації регіону, а також підготуватися до крику про «напад на росію» у випадку контратак ЗСУ.

У рамках подібної тактики загарбники поспішають з «референдумами» не тільки на Півдні України.

 

Кремлівські окупанти вирішили, що прикордонні з Росією захоплені території можна «приєднати» до її областей.

Запасний план окупації

Як стверджують в українських спецслужбах, фактично кремлівський Гітлер створив запасний план «легалізації» окупації нашої території.

Якщо раніше загарбники планували створювати квазіреспубліки, то зараз, не маючи під контролем обласні центри, впровадити ці ординці не можуть.

Виходячи з ситуації на фронтах, російські нелюди вирішили проводити «референдум» на Херсонщині, а також зосередилися на просуванні до кордонів Донеччини та Луганщини, які путін визнав територією «республік».

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень