У Рівному дитина наштрикнулася оком на металеві ґрати вікна (ФОТО)

Це сталося вчора

Про це поінформував у соцмережі Фейсбук рівнянин Влад Осадчук:

Влад Осадчук 15 год · Шановні рівняни. 18.06.19 року приблизно о 17.00 годині, за адресою Соборна БОС 233, граючись з однолітками біля будинку, 12-річний хлопчик наштрикнувся оком на залізні ґрати одного з покинутих приміщень у цьому будинку.

 

Швидка прибула на місце і забрала дитину до медичного закладу. Хлопчик втратив багато крові, лікарі борються за збереження ока дитини.

 

Небайдужі мешканці будинку, піклуючись про долю хлопчика і фіксацію даного випадку працівниками правоохоронних органів, о 19.22 повідомили про інцидент в поліцію, але на дану годину зі сторони "нової" поліції відсутня реакція! Дана подія не повинна пройти безслідно, хтось повинен понести відповідальність за трагедію!

Світлана Карачун з відділу комунікації поліції Рівненщини підтвердила цей випадок. І додала:

Батько у цьому випадку відмовився від претензій.

 

Дитина доставлена в офтальмологічне відділення лікарні. У неї травма м'яких тканин ока. 

Заступник головного лікаря Рівненської обласної дитячої лікарні Любов Філик розповіла про стан дитини:

Хлопчик у стані середньої важкості. Перебуває в офтальмологічному відділенні. Прооперований і його чекає досить таки тривалий час лікування. Тому що травма дуже серйозна. 

Чи втратить дитина зір - поки Любов Філик сказати не може. 

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк пообіцяв на завтра з'ясувати, кому належить приміщення, яке не використовується, і чому грати на його вікні були відігнуті так, що дитина змогла травмуватися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень