Оголошену в розшук 32-річну жінку з Рівненського району вже знайшли

Зникла не так давно, та шукали всім людом

Відшукати зниклу  32-річну жінку вдалося завдяки злагодженій роботі оперативників, кінологів, дільничного та небайдужих людей.

Спочатку працівники карного розшуку ВП № 4 (м. Березне) Рівненського РУП  разом із оперативно-технічною службою встановили район, де ймовірно могла перебувати жінка. А тоді за роботу взявся кінолог.

Службова собака взяла слід та привела до будинку, у якому перебувала пропажа. Жінка побачила у вікні поліцейських та втекла до річки.

Утім, і там сховатися їй не вдалося — небайдужий громадянин, який бачив повідомлення про розшук у ЗМІ, зателефонував дільничному та вказав, де знаходиться розшукувана, – йдеться у повідомленні поліцейських.

З2-річна жінка пояснила правоохоронцям, що йти до дому не хотіла, бо посварилась зі співмешканцем, тому перебувала у родичів.

Про зникнення  жінки ми розповідали у матеріалі: Поліцейські та рідні розшукують 32-річну жительку Рівненського району (ФОТО)

Джерело: «Поліція Рівненщини» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень