На Рівненщині за сигналом тривоги о 5:00 підняли особовий склад поліції (ВІДЕО)

Вони пройшли понад 20 км

Марш-кидок поліцейських Вараського району: у повній бойовій готовності до будь-яких викликів.

Тактико-спеціальні навчання для особового складу територіальних підрозділів, зініційовані начальником ГУНП в Рівненській області Олексієм Камишанським, тривають. Учора вони відбулися у поліцейських Вараського районного відділу поліції та підпорядкованих йому відділеннях.

За сигналом тривога особовий склад керівництво зібрало о 5-тій ранку.

 

В повному екіпіруванні та оснащенні поліцейські, як чоловіки, так і жінки, вирушили в пішому порядку на стрілецькі полігони, подолавши в загальному понад 20 кілометрів.

Поліцейські північного району області відпрацьовували алгоритм дій під час засідки, затримання причетних до можливих диверсійних груп осіб, а також вдосконалювали навички зі стрільби із різного виду озброєння.

Тож — у повній бойовій готовності для виконання завдань, необхідних для захисту територіальної цілісності нашої держави та Перемоги над ворогом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень