Загинуло п'ятеро: відомі імена ще 4-ох бійців КОРДу, які полягли на ВІЙНІ (ФОТО)

На жаль, дива не сталося

У понеділок ми повідомляли про те, що на війні загинув боєць елітного підрозділу поліції «КОРД». Тоді доля ще чотирьох правоохоронців була невідома. Втім, сьогодні у поліції Рівненщини повідомили, що на жаль, дива не сталося, бійці загинули

Непоправна втрата: під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету та цілісності України загинули п’ятеро бійців елітного підрозділу «КОРД»  із Рівненщини.

Одного із них було встановлено відразу, четверо — вважалися безвісти зниклими. Наразі усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз.

Усі загиблі «кордівці» неодноразово захищали територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС і віддали своє життя у боротьбі з російським агресором за нашу Батьківщину, зберегли вірність Присязі до кінця.

Лейтенант поліції Ігор Марков

Старший лейтенант поліції Андрій Оксенюк

Капітан поліції Сергій Шевчук

Капітан поліції Василь Нисинець

Капітан поліції Тарас Мельник

Наші бійці, наша гордість. Біль нестерпний. Але ще важче рідним, які востаннє проводжатимуть їх на службу, цього разу у військо небесне….. 

 

Наші герої завжди будуть із нами. У наших серцях і наших молитвах. Вічна пам’ять, вічний спокій

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень