Оголошено дату реєстрації на пробне ЗНО

Зареєструватися можна на дві сесії

Реєстрація для участі у пробному ЗНО розпочнеться 5 січня та триватиме впродовж двох тижнів – до 22 січня 2022 року, - повідомляє Освіта.ua.

Кожен учасник тестування зможе взяти участь у двох сесіях пробного оцінювання, проведення яких відбудеться 19 та 26 березня.

Під час першої сесії учасники тестування матимуть можливість скласти пробний тест з української мови або української мови і літератури.

У ході другої сесії випускники зможуть спробувати власні сили та пройти пробне тестування з одного предмета на вибір – історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької або французької).

Якою буде вартість пробного ЗНО?

Участь у тестуванні є платною.

Вартість проходження пробного ЗНО буде оголошена пізніше.

Зареєструватися на тестування можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Як відомо, участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні надає можливість майбутнім вступникам ознайомитись з процедурою проведення та відчути атмосферу «реального» тестування. Тестові завдання ПЗНО є аналогічними з тими, що використовуються під час зовнішнього оцінювання.

Важливо!

Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використані для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень