Офіс Муніципальної варти, на який пішли мільйони гривень, рівнянам не покажуть

У департаменті розповіли, чому

Дня відкритих дверей в офісі Муніципальної варти Рівного не буде.

Нагадаємо, таку пропозицію озвучили ще на початку року, щоб побачити, куди витратили бюджетні кошти. Адже на структуру виділили вже понад 30 мільйонів із міського бюджету.

Тоді в департаменті повідомили, що облаштування офісу ще триває і пообіцяли бути відкритими для всіх зацікавлених, щойно налагодять роботу. Однак тепер у відповіді на запит Радіо Трек очільниця муніципальної варти Ірина Матаєва повідомила, що

реконструкцію приміщення звершили ще у грудні торік. Проте як облаштували департамент – показувати не будуть, бо відповідно до закону проведення масових заходів під час воєнного стану – заборонене.

Також у листі йдеться, що такі засоби безпеки пов’язані у тому числі з діяльністю відділу, який забезпечує роботу систем відеоспостереження. Додамо, що офіс муніципальної варти розміщений на першому поверсі житлового будинку за адресою Степана Бандери, 44.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень