Лаявся й намагався знищити адмінматеріали: Біля Рівного патрульні зупинили чоловіка з неадекватною поведінкою

У нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння

Напередодні ввечері поблизу Обарова, що неподалік Рівного, патрульні зупинили 34-річного водія, який намагався на швидкості «пролетіти» контрольний пост.

Під час розмови з патрульними чоловік був агресивним: кричав, лаявся та поводився зухвало, повідомили у патрульній поліції Рівненщини.

Патрульні помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння на місці. Чоловік відреагував негативно і відразу попередив, що погодиться пройти освідування лише у присутності лікаря.

Втім, у патрульному автомобілі рівнянин кричав та намагався розбити вікно машини. Порушника таки довезли до лікарні. Освідування показало 1,5 проміле.

Коли водій зрозумів, що відповідальності не уникнути, він намагався втекти, а потім розірвав адміністративні матеріали, які на нього склали патрульні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень