Один український воїн загинув, ще один отримав поранення на Донбасі

Військові підірвалися на невідомому вибуховому пристрої

Вперше від початку всеосяжного режиму припинення вогню українські ЗСУ зазнали втрат.

Як повідомляє пресслужба Міноборони

Сьогодні, 13 серпня, внаслідок відхилення від маршруту підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил. Один з них, на превеликий жаль, загинув, інший зазнав поранення.

Зазначається, що пораненого воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

На місці події працюють робочі групи військової прокуратури та військової служби правопорядку. Усі обставини цієї трагедії наразі з’ясовуються.

Міністерство оборони, Генеральний штаб, Командування об’єднаних сил, а також увесь особовий склад Збройних Сил України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України!.

- йдеться у повідомленні

Також повідомляється, що з початку поточної доби, 13 серпня, в районі проведення ООС ворожих провокацій поки не фіксувалося.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень