Одяг і взуття, які майже нікому не личать, але їх носять

Одні - деформують фігуру, інші - свідчать про відсутність почуття стилю

Ці предмети гардероба продаються практично в кожному магазині. Але тих, хто б носив їх і виглядав гармонійно і красиво, практично немає. І це не тільки леопардові лосини.

Легінси тілесного кольору

Якщо хочете вийти на вулицю і викликати шок у людей, то виберіть для цього лосини тілесного відтінку. Найкраще, якщо до них додати ще подовжену сорочку або коротку сукню. Фішка таких легінсів в тому, що здалеку вони зливаються зі шкірою ніг. Тобто може здатися, ніби ви випадково забули вдягнути штани. А ще такі лосини підкреслять неідеальність фігури.

Чоботи з відкритим носком

Ще деякий час тому така модель взуття вважалася стильною, тому зустрічалася на жіночих ніжках часто. Але ботильйони з відкритими пальцями виглядають так, немов жінка не змогла визначитися, що хоче взути — чоботи або босоніжки, тому психанула і відрізала носок. Як з пальтом, так і з сукнею таке взуття виглядає безглуздо.

Жіночі короткі комбінезони

Абсолютно непрактичний предмет гардероба. Здається, ніби дама спрощує собі життя. Одягла всього один комбінезон, доповнила образ взуттям та аксесуарами — і готова підкорювати всіх і вся. А на ділі річ викличе складності вже при першому відвідуванні вбиральні. До того ж у дівчат в них тіло здається меншим і ширшим.

Ажурні колготки

Вигадали жахливу річ і назвали її ажурними колготками. Немає жодного варіанту, коли вони виглядали б доречно. Якщо носити чорні мережива — образ стає вульгарним. А тілесні колготки з малюнком можуть взагалі налякати: здалеку здасться, немов на шкірі страшні дефекти.

Крокси

Одним вони подобаються через легкість, ніби взуття зовсім не відчувається на стопі. Інші вважають дизайн у дірочку веселим. Але, на відміну від тих же кед і кросівок, крокси не вийде стильно поєднувати з сукнями, джинсами або навіть спортивними костюмами.

Мабуть, є всього два варіанти, коли гумові калоші виглядають доречно, — на дачній ділянці і в лікарні. Так, поєднуються з медичним одягом вони добре. І на цьому все.

Сукні з завищеною талією

Є такий стиль суконь, популярних в XIX столітті, — ампір. Особливість фасону в тому, що талія завищена і розташовується під грудьми. Але тільки деякі речі з такою фішкою виглядають на жінках красиво і благородно.

Більшість дам, що їх носять, у таких сукнях виглядають, наче вагітні.

Короткі шорти з вилогами

Влітку часто на жінках різного віку можна побачити шорти з вилогами, які, до того ж ще й облягають тіло. І рідко коли це виглядає красиво.

По-перше, стежити за ідеальним станом внутрішньої сторони стегна і тримати його в тонусі вкрай складно. У шортах недоліки будуть підкреслені.

 

По-друге, виглядають вони, як трохи подовжені труси.

 

Джерело: Укрмедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень