Одразу 5 гравців «Дніпра» не зіграють в останній грі Ліги Європи

Також є інформація, що керівництво клубу запропонувало футболістам залишити команду за власним бажанням

Cьогодні о 22:00 вечора «Дніпро» проведе останню гру в Лізі Європи.

Повідомляється, що на поле не вийдуть одразу 5 гравців команди. Зокрема, передматчеве тренування пропустили Ян Лаштувка, Руслан Ротань, Євген Селезньов, Роман Зозуля і Дуглас Сілва.

Але, навіть якщо дніпропетровська команда обіграє «Русенборг», фіналіст минулого сезону Ліги Європи далі не пройде. У «Дніпра» за 5 турів групового етапу лише 4 очки, тоді як у «Сент-Етьєна» – 8, а в «Лаціо» – 13. Ці команди ще раніше забезпечили собі вихід у плей-офф. І, зауважимо, що й цей матч «Дніпра» не планує транслювати телеканал Україна.

Гру «Дніпро» - «Русенборг» покаже канал «Футбол 1». 

Додамо, що напередодні цього матчу столичні ЗМІ розповсюдили дуже невтішну новину. За їхніми даними, керівництво зібрало футболістів на нараду та запропонували залишити команду за власним бажанням. Тренерський штаб на нараду не запросили. Деякі гравці команди вже спростували чутки про розпуск «Дніпро». 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень