Одні як квіточка, а інші старіють передчасно. Чому так стається 

Старіння - процес неминучий, однак на його швидкість можна впливати 

Напевно, ви помічали, що люди одного віку можуть виглядати по-різному. Річ у тому, що деякі наші звички можуть прискорювати старіння.

Життя у стані перманентного стресу

Це не новина, принаймні для більшості. Якщо ви помічаєте, що постійно перебуваєте в пригніченому стані, багато нервуєте і відчуваєте негативні емоції, це негативно впливає на всі сфери життя.

Експерти зазначають, що старіння -  неминучий наслідок перманентного стресу.

Недосипання

Люди, які сплять 8 годин і лягають спати до 23 годин, завжди мають кращий вигляд. За такий проміжок часу організм цілком встигає відновитися. Також це позитивно впливає на зовнішність.

Нерозбірливість у харчуванні

Багато продуктів негативно впливають на зовнішність і фігуру. Якщо ви не хочете постаріти раніше, то треба уже зробити ставку на здорове і збалансоване харчування. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень