Одна з областей у Західній Україні свідомо ігнорувала вказівку до відключення світла

Це виявили під час перевірок Укренерго

Впродовж певного часу Житомирська область уникала застосування графіків відключення світла, попри те, що отримувала розпорядження від диспетчерів  НЕК «Укренерго». 

Житомирську область ми поїхали перевіряти не випадково, оскільки отримали сигнали – як і по зверненнях громадян, так і дані від «Укренерго», що там щось не зовсім правильно відбувається, – розповів голова Держслужби енергонагляду Руслан Слободян.

Цікаво, що диспетчерська служба  підтверджувала «Укренерго» що почала застосовувати графіки вимкнень в області, але насправді «не всі черги було застосовано».  Як наслідок навантаження на електромережі області не знижувалося або не знижувалося суттєво. 

На жаль, у нас енергосистема ще не повністю автоматизована, тому велике значення відіграє і людський фактор. Водночас контроль із боку держави присутній, – зазначив Слободян.

На сьогодні перевірки у перших шести областях уже завершили. З понеділка перевірятимуть Київ та Київську область, Полтавську, Львівську, Закарпатську та Запорізьку області. 

Джерело: Гордон

 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень